Tirsdag – så er der blæs på!


DSCN4675Gårsdagens kedelige vejr blev erstattet af 6-7 m/sek, men solen forblev fremme i fuld styrke. Med andre ord; en dag med potentiale for en masse sejlads.

17 af de ældste sejlere blev sendt ud på den traditionelle overnatnings-tur, ledsaget af 2 følgebåde bemandet af Kasper og Helene.

Resten af sejlerne blev blandet lidt rundt og fik generelt mulighed for at sejle i en anden type jolle end den de normalt sejler i. De yngste optimister sejlede dog stadig i optimist, mens nogle af mere erfarne var blevet sat i en i Zoom eller Tera jolle. Disse jollers sejlere blev f.eks. ligeledes opgraderet til f.eks. 29er eller 405er. Et enkelt hold blev sat i gang med kajak og windsurfing.


DSCN4678Vinden tog dog lidt til op ad formiddagen, hviklet skabte lidt furore på vandet. En del af de mindste opti’er synes at det blev for spændende og tog ind, men et par rigtigt seje nye opti’er klarede hele turen på egen hånd. Et par af de nye 29’er besætninger fik øvet kæntringer til den store guldmedalje, mens holdet af Zoom-og Tera-sejlere-på-deltid generelt klarede sig fint og havde en god men lettere våd formiddag.

Om eftermiddagen sejlerne fik mulighed for (inden for visse rammer) selv at vælge hvad de ville sejle i. P.gr.a. den fortsat lidt kraftige vind var der nogle der valgte at blive på land, som så f.eks. blev brugt til et besøg hos bademesteren med den gule and på ryggen. Andre tog en tur i kajakkerne eller spillede vand-polo.

Ved 17-tiden blev der tilsat lidt dramatik da en af vores 29er grundstødte på en sten syd for Lundholm og fik smadret sværdet. Den måtte efterfølgende hentes af en gummibåd og bugseres ind til havnen.

Aftensmaden bestod af lagsagne med salat og flutes. Der blev som sædvanligt gjort godt indhug i maden af de sultne unge sejlere. Og bordene til venstre kom endeligt igennem med deres krav om at man startede med at sende bord-deltagerne op efter mad i deres side.

Find os på Facebook

Login