Søndag – regn uden regn


DSC_5687Teltpladsen havde haft en nogenlunde rolig nat. En enkelt småarrig forælder havde omkring kl. 23.00 været nødt til at træde i karakter overfor et telt i rød gruppe befolket med et antal kendte ballademagere, men ellers var der faktisk nogenlunde roligt på teltpladsen. Redaktionen er stadig i en tilstand af lettere forbløffelse, men vi må nok give æren til Ilene og trænernes gennemgang af sengetider og konsekvenser af overtrædelse heraf aftenen før.

DMI havde truet os med en ordentlig omgang regn allerede fra morgenstunden. Og der hang da også nogle gevalige grå og kedelige skyer ude mod vest ved 9-tiden. men på mærkværdig vis forsvandt de forholdvist hurtigt og gav plads for fin sol med lette skyer.

De fleste sejlere var om formiddagen sat på hold efter deres primære jolle, pånår de yngste opti-sejlere der var sat på leg med Torm-traileren. Tera-holdet tog på “langfart” med Kasper, mens de øvrige sejlere opholdt sig i nærområdet. Vinden var jævn til frisk og generelt fin til de fleste.

Efter en hurtig frokost blev holdene blandet op og de fleste kom på alternative aktiviteter. Vinden friskede en del op og blev målt til ca. 8 msek i middel med stød til 11-12 msek. Et hold af 405- og 29er sejlere tilbragte først en hektisk stund med at få klargjort jollerne, hvorefter det blev besluttet at begrænse antallet af sejljoller og lave omskiftning på vandet. Et stort hold af unge sejlere blev sat på Tera-sejlads, ligeledes med omskiftning på vandet. Fire eventyrlystne sejlere fik til opgave at afprøve de 2 lånte Feva-joller, hvilket dog ikke har helt uproblematisk, da tilrigning af disse voldte den forsamlede sagkundskab en del problemer. Og det var først da Ida Eriksen fik sat tingene på plads at de kom på vandet.

En flok Ynglinge blev også sendt på vandet med unge sejlere. En af disse erklærede før skippermødet med ungdommeligt overmod at han ikke havde behov for decideret sejlerpåklædning, da han jo bare skulle sejle Yngling og derfor ikke ville falde i vandet. Me ak – hybris straffes som bekendt og selvsamme sejler faldt i vandet under en vending og måtte reddes af den kompetente træner, der heldigvis havde lært mand-over-bord proceduren. Sejleren ønsker af hensyn til sit generelle omdømme at være anonym men navn og adresse er redaktionen bekendt.

Om aftenen var der aftensejlads i forskelllige typer joller for de der havde energi til det, samt snobrødsaktivitet til de som ikke havde det. Snackbaren holdt desuden Grand Opening med et righoldigt udvalg af diverse snask, hvilket så ud til at være ret populært.

DSC_5680DSC_0221DSC_0240DSC_0248DSC_0245DSCN0589

Find os på Facebook

Login