Mandag – endelig rigtig sommer


DSC_0294Morgenen var en af den slags som vi skulle have haft flere af i juni måned – sol og let til frisk vind.

Dagens program var lidt anderledes end sædvanligt på flere områder. Til at starte med tilbød trænerne fysisk udfordring omkring kl. 08:00 til de morgenfriske. Hvorvidt arrangementet var velbesøgt vides ikke rigtigt – redaktionen tilhørte desværre ikke de morgenfriske og kan ikke rapportere retvisende herfra.

De yngste startede dagen med en omgang Triathlon – dog ikke den autoriserede slags men en tilpasset og mere børnevenlig slags.

Mellemgruppen blev sendt ud i en skønsom blanding af 405er, Fevaer, Yngling, og Zoom- og Tera-joller og havde et fint formiddagspas. 29erne tog op forbi Gershøj og fik virkeligt gang i bådene i den gode vind.

DSC_0473Om eftermiddagen kom en virkelig attraktion forbi, nemlig den dansk-designede LightFighter en-mands katamaran (http://www.lightfighter.dk/). De ældste sejlere fik lov til at prøve den af efter en stramt scheduleret turnus mellem kl. 13:00 op 19:00. Vinden løjede desværre en del, hvorfor sejlerne ikke helt fik mulighed for at presse katamaranen til de højere hastigheder. Men der var generelt stor begejstring for båden og flere sejlere udtrykte ønske om straks-anskaffelser – en anmodning som dog ikke lige blev efterkommet af de økonomisk mere realistiske forældre.

Menuen stod på frikadeller med pastaskruer, råkostsalat og kold kartoffelsalat. Da køkkenholdet bestod af top-professionelle folk var maden klar præcist kl. 18.30. Trods den ærefrygtindgydende professionalisme de hidtil havde udvist havde køkkenholdet glemt at tælle dellerne og havde indført en initiel begrændsning på 2 stk. pr. person. Det viste sig at være voldsomt underdimensioneret da der var ganske mange flere deller og feltet blev til sidst givet frit til almen begejstring.

Aftenen var meget stille, da vinden stort set døde. I stedet for blev der disket op med snobrødsbagning og aftensjov med Tormtraileren.

DSC_0338DSC_0379

Find os på Facebook

Login