Torsdag – vi lukker og slukker


DSCN0644Dagen startede med den nu nærmest obligatoriske morgentræning under myndig og højlydt ledelse af træner-Rasmus. Efter dette spiste sejlerne morgenmad og gjorde klar til almindelig træning på vandet.

Vejret var tørt, let overskyet og let-til-frisk vind fra øst. Sejlerne var derfor hurtigt ude ved træningsområdet lidt syd-øst for Langholm, hvor de fik et par gode timer på vandet. I mellemtiden startede de tilbageblevne forældre på den uundgåelige med lettere sure opgave at rydde op, gøre rent og pakke tilbageblevne joller.

Omkring kl. 12.00 sejlede forældrene ud i tre gummibåde og mødte sejlerne ved Lyndby Jollesejlklub, hvor vi spiste fælles frokost. Sejlklubben ligger meget flot lidt syd for Gershøj og lånte sidste år 4 Tera-joller til vores sejlerlejr. Indsejlingen til havnen var dog meget lavvandet hvorfor det var forbundet med en vis forsigtighed at navigere gummibådene ind.

Ved broen kunne man bla. se vikingeskibet “Nidhug” fra Maritimt Forsøgscenter. Skibet er ikke bygget som en direkte kopi af noget kendt vikingeskib, men er stærkt inspireret af Gokstad-skibet fra Norge fra ca. år. 800.

Efter frokosten fik Lars fra Herslev på magisk vis fremtryllet et antal kartoner med is, hvorefter sejlerne stillede sig i kø efter højde. Det tog dog et stykke tid inden alle var på plads, da der var en vis divergens mellem Ilenes og visse sejleres opfattelse af begreberne “kø” og “efter højde”.

Da isen var forsvundet og et forsøg på at starte en omgang rundbold var gået lidt i sig selv satte alle sejlere og forældre kursen mod Herslev, hvor den endelige oprydning og nedpakning skulle finde sted. Det gik som det plejer – hårdt arbejde, almen forvirring, leden efter ting eller folk der var blevet væk, men igen lykkedes det at få samling på alle stumperne og så kunne Ilene sige tak for en god lejr omkring kl. 18.00.

Vi ses på samme tid og sted til næste år!

DSCN0654DSCN0661

DSCN0666DSCN0679

Find os på Facebook

Login