Lørdag - velkommen til Herslev Sejlerlejr 2014


Gruppebillede IMG 4466Jubiii - så er vi her igen ! For nogle en gentagelse år efter år - for andre noget helt nyt. Velkommen til den bedste sejlerlejr i Danmark !

Der var varslet 8mm regn fra morgen til aften, men vejret tog gas på DMI og de få dråber, der faldt rakte dårligt nok til at få en vinduesvisker frem og tilbage uden pibelyd. Alle fik sat telte op uden panik og skelen til himlen. Faktisk havde vi en hel del sol og god mulighed for at få luftet t-shirts og shorts.

Teltpladsen er delt op i grøn, rød og blå afdeling svarende til de grupper, som sejlerne er inddelt i efter alder og svarende til de farvede armbånd, de har på. Således har hver gruppe sin egen sengetid og ro i det afsnit på teltpladsen. Alle telte har navneskilte - så vi har temmelig godt styr på hvem, der sover hvor.

Dagen fløj afsted og alle kom på vandet i deres egne joller til lejrens første træning med ca. 3-4m/sek. Om eftermiddagen var der allerede godt gang i sjove aktiviteter på og ved stranden. Ifølge stemningen skulle man tro, at de allerede havde været her et par dage - sjov, grin og ballade - på tværs af klubber, aldre og køn.

Lejrreglerne er tydelige - områdebegrænsning, sikkerhedsregler, orden og opførsel. Kære forældre - der er ingen grund til bekymringer :) Alle regler blev gennemgået og repeteret, så nu er det bare at følge dem og nyde lejren.

 DSC 9951 DSC 9976 DSC 9979SUBBOARD DSC 9972 - Kopi

Find os på Facebook

Login