Søndag med aprilvejr


Søndag lod solen vente på sig. Og ligeledes vinden. Derfor blev formiddagen brugt til at tune joller, sy stropper og snakke om torvværk - især Ynglinge og Zoomere fik fordybet sig i dette. C-optimisterne fik tørtræning i kryds af Kasper, og Tormtraileren blev flittigt besøgt. Træner-Jonas jagtede windsurfere på SUP-board.

aellinger DSC 0005

De små søskende fik tildelt titlerne som ællinger og tog på kajak-tur med andemor Helene. Kort efter afgang skiftede fokus dog fra sejlads til vandmandsfangst. Vandmændene blev sluppet ud igen - igennem et lille hul i kajakken, hvor de kunne transformere sig til en passende form og ellers blev de hjulpet på vej med fingre eller en lille pind. Friheden fik de - men måske lidt stykkevis og delt. Pigerne fandt hurtigt ud af at Helene skulle tage sig af sejladsen og tage dem på slæb, så de kunne tage sig af fangsten. "Hurtigere Helene, hurtigere Helene" kommenderede de to små ællingekaptajner.

Eftermiddagen bød på både regn og vind og alle kom på vandet. Selv forældre var ude i Feva og på SUP-boards. Zoomerne tog ud og øvede nye teknikker med forskellige længder af rorpindsforlængere - og nye "spanioler-vendinger" under Schnacks ordrer.

Det nye BS-team (Bente & Susse) med hjælpere tryllede igen den årlige Hawaigryde frem til glæde for de sultne sejlere. 9 kg ris, 2,5 liter fløde og 1,7kg peanuts var nogle af de succesfulde ingredienser.

Det gav energi til x-games (tovtrækning og andre konkurrencer på plænen) - og bl.a. en fantastisk 29er-tur for Zoom- og Ynglinge-piger.

DSC 0255 NEWa  DSC 0472 NEWa

Find os på Facebook

Login