Onsdag - dunkel start men opklaring på vej


Morgenstund har guld i mund. B-menneskerne oplever dog et lidt andet vejr her til morgen for lige nu er det overskyet og den varslede regnbyge er over os. Vejret lover 5m/sek i middelvind og op til 10 i pustene. Men det skulle klare op og termometeret skulle kravle op på 20 grader med sol.

De små søskende skal på sørøvertur, et par zoomsejlere skal ud i en Yngling og lave opgaver om skyer og andre skal have sig en god kapsejlads. Redaktionen vil nu smutte ud til skippermøderne og lytte lidt med, så vi ved hvad der skal ske. Vi har fået nys om at årets Herslevpokal kommer til at gå til en sejler, som på en eller anden måde har fortjent den (hvert andet år kæmpes der om pokalen i en kapsejlads og hvert andet år går den efter en fortjeneste eller anerkendelse)........ spændende.

lightfighter  på vandet DSC 7074bSejlerlejrens flåde består af Tormtraileren med SUP-boards, minikajakker, flydehavkajakker, windsurfere og diverse tilbehør som våddragter mv. Derudover råder vi over Optimistjoller, Zoom8 joller, Laser, Feva, 29er, 29er XS, Yngling, 405er og BB-10-Meter - og i går for 1 dag en Lightfighter - så der er rig mulighed for at prøve noget nyt og have det sjovt. Og det har de. "Noget af det bedste er at man kan prøve nye ting - jeg har prøvet 29 - det er megafedt for det går stærkt og man kan hænge - og jeg var ret god til det" fortæller en sejlerpige.

En optimist har også fået udvidet sin horisont, da han var ude i en kølbåd og fik forklaret, hvordan den kunne holde balancen uden sværd - men det er svært at forstå .... og hvor er nu den sværdkiste ?

"Det der sejlads, det gør, at man får nye venner - hurtigt" sigen en sejlerpige, der er her for første gang og ikke kender et øje (de ankom to fra en ny klub men hendes klubveninde måtte tage hjem pga sygdom).

"Det er helt vildt fedt i dag - fladt vand og meget vind = FART :))". 29erne jubler og to piger i en laser var helt høje, da de kom ind.

En sejlerpige siger til sin mor: "Kender du det, når smilet klæber og slet ikke forsvinder igen - selv ikke efter 3 timer? Jeg har helt ondt af at smile" SÅ GODT !!

Og det har blæst flot i dag. Det blev til en del kæntringer her og der, men oftest med store smil på. En Feva havde problemer hele tiden og træneren tænkte i sit stille sind at det måske var på tide at sende de to sejlere ind. Men da hun kom dem til undsætning, kunne hun alligevel hjælpe. En udveksling manglede og det blev fixet. Træneren sejlede væk igen - og kort tid efter susede en Feva forbi i fuld fart med lyden af to syngende drenge :)) Herligt.

I dag blev der arbejdet med regler og protester. Jesper Wilken, far til en YF-sejler, er international dommer og jury (han kom direkte fra Sankt Petersborg og har dømt Extreem40) og lærte vores sejlere alt om de svære situationer. En sejler sagde efterfølgende: "Det var godt at høre det fra en, som havde HELT styr på det" og en forældre sagde: "Det kan jo ikke være natur og vandmænd det hele"

 

Find os på Facebook

Login