Søndag: sommerlejr med selvudvikling


Det bedste i dag var ……

For nogle er det den gode træning, som virkelig rykker og får en videre, der er det bedste. For andre var det samværet, og for nogle var det bare en hård dag med frustrationer, magtesløshed, vrede og opgivenhed, som dog endte i en bevidsthed om at have rykket grænser, at have flyttet en lille brik i det store hele og trods alt fundet en løsning på problemet i den situation, man befandt sig i, selvom det så umuligt ud.

På spørgsmålet til en træner om hvor meget vind, vi mon havde i dag, var svaret: "100% vind og 100% smil. Mine C-optimister var mega-seje – de bordfyldte og kæntrede om kap og alligevel var der overskud og højt humør".

Trænerne forbereder sig godt. Der ligger mange tanker bag holdsammensætning, daglig træning og de forskellige øvelser. Schnack fortæller, at træningen i dag baserede på en analyse af sejleres individuelle kunnen og prioriteringer. ”Vi forbereder til Nordisk Mesterskab – med fokus på starter, første opkryds og lænseteknik i mellemvind med store bølger. Der var masser af kæntringer – hvilket er et godt tegn på, at de presser sig selv og bryder grænser”. Det hele blev fotodokumenteret og bagefter betragtet og diskuteret på land.

DSC04419 KopierFotografen var i dag på besøg på bølgerne hos E-jollerne, som bl.a. trænede acceleration og timing til krydsning af startlinjen samt manøvrere båden på startlinjen dvs. fx sætte hurtigt gang i båden og bakke! Imponerende!

Dagen blev flot afrundet med en god gang rundbold og en smuk solnedgang, som vi kender den så godt i Herslev.

PS:

IMG 1660 Kopier

 

Måske lidt besværligt, hvis man glemmer vindpilen på denne ;)

 

 

 

 

 

 

 

IMG 1658

Ingen tvivl: vi er MEGET TAKNEMMELIGE for alle de dejlige boller, som flittige forældre har leveret. De varmes hver morgen og bliver revet væk fra morgenbordet - men bønnen fra morgenmadsholdet lyder: husk at lave dem på størrelse med minimum en citron eller appelsin, så de ikke falder igennem risten i ovnen ;)

Find os på Facebook

Login