Velkommen


fællesfotoDSC05993

 

VELKOMMEN, welcome, willkommen, bienvenue, benvenuto, dobro došli, 歓迎, bem-vindo,witamy, xin chào til Sejlerlejr 2017 i verdens navle: Herselv Strand Sejlklub. For det ER her, det hele sker, de næste 6 dage.

Så er det slut med Netflix, kopnudler og computerspil og lyset fra i-pad-skærme - og start på 6 hele dage med frisk luft, bevægelse, regelmæssighed og sund mad. Enhver forælders drøm, en teenagers lod og en sejlers passion. Med 82 sejlere og 23 forældre starter vi igen sejlerlejren med højt humør og store forventninger om nogle herlige, aktive dage. Startskudet gik for nogle forældre lidt tidligere, hvor de har bidraget med tonsvis af frikadeller, dybfrosne hjemmebagte boller, hawai-gryde og ca 30 kilo skrællede kartofler, som lægger bunden for det store maskineri, der skal til for at mætte de mange munde hver dag.

Vi har mange gengangere af både forældre og sejlere, men også nogle, der oplever lejren for første gang. Til eventuelt bekymrede, nye forældre, kan vi fortælle, at de mange års erfaringer har resulteret i et flot gennemtænkt lejr-system med gruppeopdelte sejlere, forskellige sengetider og aldersrelaterede aktiviteter, regler der sikrer overblik og sikkerhed, hygiejne i højsædet og glade, friske sejlere og forældre.

Det danske sommervejr er i sit ES og vi lægger ud med både sol, hårde vindstød og skybrud. Teltpløkkene er slået i, sejlerne på vandet og forældre i gang med at forberede eftermiddagsfrugten i et skrældeorgie af 4,5 kg æbler og 9 kg gulerødder, alt imens der langsomt breder sig en dejlig duft af 2 kg ovnristede solsikkekerner til aftensmadens grønne salat.

Vores skarpe trænere lægger godt ud – og for at få adspredte sejlere til at holde fokus, loves der flødeboller for dem der kommer i top 10 i sejladsen – den stakkes træner havde dog i det øjeblik glemt, at der kun var 16 sejlere i gruppen i alt, og at de pågældende sejlere faktisk hører til toppen og lige om lidt skal deltage i VM. Fortsætter det sådan, kan det godt blive en dyr uge.

Som på komando kom solen og tændte for lyset lige til tiden til vores obligatoriske fællesfoto. De nye grå sweatshirts matcher i fin stil de noget truende skyer bag sejlerne.

Aftenens højdepunkter er nok den legandariske slikbod, lidt boldspil og telthygge udover alle gruppemøderne, hvor lejrens regler udpensles.

Til jer der klikker direkte ind her på hjemmesiden, skal vi sige, at I også har mulighed for at få indblik i lejrens aktiviteter på Facebooksiden: https://www.facebook.com/groups/herslevsejlerlejr/ (anmod om at blive medlem, hvis du ikke lige er det).

Find os på Facebook

Login