Herslev "first" (mandag)


DSC06783  DSC06809

Vi har overvejet at etablere en grædemur. For der er god grund til at græde - af den simple årsag, at vores gode, garvede træner Kasper blev nødt til at forlade lejren for at hellige sig en eksamen! Kasper er så at sige fast inventar på Herslev Sejlerlejr, så det er kun med megen ståhej og stor tolerance at vores lejrchef har tilladt ham at trække sig. Og mens vi gik og overvejede, hvordan vi kan ”make Herslev great again” og hvem der skal bygge muren, så tiltog vinden i styrke og sørgede for en middelvind på 10m/sek. Derfor blæste opti 1 (de yngste sejlere) helt til Gerlev Legeland, mens Opti 2 tog et par gummibåde til Roskilde og gik på Vikingemuseet. På museet fik de lov til at bygge små vikingeskibe, som de kunne prøvesejle i et bassin. Bagefter ville sejlerne besøge den orange badeand, som sidste år stod på torvet. Den var der dog ikke. Derfor kunne man i bybilledet se en masse børn i tøjdragter og våddragter, der alle gik rundt og spurgte ”undskyld, har du set en orange badeand, der er 6 meter høj?”. Det lykkedes faktisk at finde et ældre ægtepar, som godt kunne huske anden for to år siden, hvor den forsvandt og fra sidste år på torvet.

DSC 0033Opti A, Zoomer, 29ere og Ejoller tog på vandet og legede med vinden og bølgerne. Det kostede igen lidt grej – denne gang for E-jollerne, hvor to har ødelagt en ”kick” og én har flækket et sejl. Det var ifølge sejlerne dog et fantastisk formiddagspas, men det betød, at eftermiddagen stod på reparationer.

 

 

 

29erne brugte også eftermiddagen på land med at sætte fokus på teambuilding og med at skabe praktisk forståelse for både et godt og dårligt makkerskab. Blandt alle 29’erne blev der også talt om, hvordan man i fællesskab skal arbejde på at skabe et åbent miljø for hele gruppen, hvor alle er velkomne. Derudover hvordan man i besætningen (makkerskabet) er med til at fremme de ønskede kvaliteter hos den anden, ved at rose hinanden for det han/hun gør godt.

Eftermiddagsaktiviteten for andre bestod i en konkurrence på land mellem sejlere, forældre og trænere. Det handlede selvfølgelig om sejlads, duelighed og fysiske aktiviteter, men kulminerede i en dans til Nick&Jay.

Når man kommer med en træner på vandet, mærker man, hvor meget der skal til for at få tingene til at lykkedes, og hvor stor en indsats, de lægger for dagen. Der er meget at holde styr på, tage sig af og organisere, sørge for sikkerhed, læring, motivation og gode oplevelser. Faktisk er trænerdagen pænt lang og ser ofte således ud:

kl 7.30 morgentræning
kl. 8.00 trænermøde
kl. 8.30 morgenmad
kl. 10.00 skippermøde
kl. 10.15 træning på vandet
kl. 12.30 skippermøde på land og frokost
kl. 13.30 træner planlægningsmøde
kl. 14.00 skippermøde eftermiddagspas
kl. 14.15 træning på vandet
kl. 16.30 skippermøde på land og eftermiddagsfrugt
kl. 17.30 trænermøde
kl. 18.00 aftensmad
kl. 19.00 aftenaktivitet
kl. 20.45 godnatlæsning, aftentræning og planlægning af næste dag
kl. 22/23 sengetid

Vi kan love jer for, at såvel sejlere som trænere er glade for at se dyner, når dagen er gået.

PS: Men aftenen er ikke gået helt endnu. Mens nogle spiller bold, hygger i teltene eller dyrker Joga tager nogle sejlere på aftentur med gummibådene ladet med snobrød, brænde og skumfiduser.

DSC06991  DSC07034

DSC07049

Find os på Facebook

Login