Et par gode opskrifter (onsdag)


Ræk os lillefingeren så tager vi hele hånden…… Ok, det med bestillingslisten i jeres aftenbønner var måske lidt for meget – vi har forstået det – nu får vi straffen: solen er væk, vinden tager til og vejrudsigten til i morgen tør vi slet ikke tænke på …… !!!!

Men dagen i dag var alligevel vildt god. Formiddagen bød på stille 5m/sek, mens eftermiddagen var mere blæsende med ca 8 m/sek.

I dag blev der igen holdt OptiCup, hvor det gjaldt om at ramme den samme omgangstid i anden sejlads, som man lavede i den første sejlads. Man konkurrerer altså med sig selv. Sejlsportsliga eller OptiCup – mon ikke det hele handler om hvem, der skal vinde herslev-pokalen?

DSC08093Rigtigt mange prøvede i dag 29erne for mere eller mindre første gang. Det er ikke for sjov, at man siger, at man bader det første år. Nemt er det ikke. Igen i dag var der en, der slugte en vandmand. Fotografen var kun ude med halvdelen af alle, der sejlede 29er i dag og de har fået et særskilt album https://goo.gl/photos/kM8JWHB8P6FejEpU6

 

 

Herslev Sejlerlejr er en opskrift på træning i selvstændighed, ansvarsbevidsthed, personlighedsudvikling, samarbejde og social interaktion – nåhh ja – og selvfølgelig sejladsfærdigheder. Der rykkes grænser, læres nye ting, dannes nye venskaber og bruges en umådelig mængde energi.

Og energi, det har de altså stadigvæk. Vi lover, at vi gør, hvad vi kan, for at de kommer meget trætte hjem til jer. Opti 3 (de fleste A-optimister) fik i dag en øvelse i at bomme efter hvert 5. sekund på en læser på ca 20 min. Det bliver til ca 100 bomninger. Dette skal ses i lyset af at vi har haft pænt meget blæsevejr i disse dage – og det er næstsidste dag i dag, hvor trætheden normalt melder sig. Sejlerne overraskede træneren ved at spørge, om de ikke kunne få lidt fysisk træning som afslutning, da de kom på land. Respekt!

Opti 2 hyggede sig med at lave vandmandssmoothie, og hvis I kan tåle det, så får I opskriften her råt og uforsødet som vi oplever jeres kære børn:

Fang vandmænd i et finmaskede fiskenet, squeeze vandet ud, saml netttet i toppen med et hårdt greb og pres nedad ind til mosen kommer ud gennem nettet. Server straks frisk i spand til trænere.

Jo vi har skam meget opfindsomme sejlere. Nogle tog en kajak og placerede den på kanten halvt ud over broen, således at tyngdepunktet stadigvæk var på broen, da de satte sig i den  – et let ryk fremad og den dykker som et misil ned i vandet med snuden inkl. sejlere – hvorefter den popper op som en badeand.

De ældste sejlere med duelighedsbevis fik en overraskelsestur. 14 sejlere og 2 trænere tog ynglingebådene og forsvandt ud på aftenen med stor oppakning af liggeunderlag, soveposer og proviant. Vi regner ikke med at se dem før i morgen formiddag.

DSC08210Vi runder af med endnu en opskrift på en succesfuld sejlerdag:

1 stor portion havregrød til morgenmad
1 øse godt sømandsskab
2/3 spand godt humør
18 knob fart
2 bordfyld godt kammeratskab
1 sejl fuld af vind
tilføjes lidt skum fra bølgen
krydres med en prise havsalt og bages i lidt sol

 

 

Find os på Facebook

Login