Der er styr på det i Herslev!


DSC03381Jeg havde, som forælder, fornøjelsen af at være tildelt vagt på vores børns sommerlejr i Herslev lørdag og søndag. Det er første år min dreng deltager, og alt var nyt og spændende for os begge. Hvis du ikke kender sommerlejren og ikke har haft mulighed for at deltage som voksen (hvilket jeg nu varmt kan anbefale) og gerne vil vide om dit barn er i gode hænder, så vil jeg gerne dele min opfattelse af lejren med dig.

De har styr på det !!!

Lige fra indregistrering og inddeling af børn i de farvede grupper, der viser hvor gamle de (og deres sengetid!), placering på teltplads af hensyn til forskellige sengetider, teltskiltning med børnens navne og tilhørende voksne teltansvarlige, badeopsyn med klare regler og uddeling af badearmbånd, så man hele tiden ved, hvor mange, der er i vandet og hen til måltidsregistrering, hvor et bord først må begynde at spise, når bordets liste er fuldtalligt (og alle har vasket hænder :-) ).

Der vides hvor mange kilo gulerødder, der bruges til hvert aftenmåltid, - og liter yoghurt til dressinger eller morgenmad, - børnene ved hvordan de skal pakke madpakken til frokost med navn på og i hvilken køletaske den skal placeres og så videre og så videre.

TAK Ilene for dit store organisationstalent og til de mange forældre, der med stort engagement medorganiserer og styrer alt med et smil.

Og børnene, ja de ved ikke hvilken stor gave de egentlig får - men man kan se det på deres ansigter. De stråler !!!

Mange hilsner fra en sejlermor, Anne Hopmann

Find os på Facebook

Login